MILWAUKEE

GEREEDSCHAPSMACHINES

Website :         www.milwaukeetool.nl

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de gehele wereld.

Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

De kwaliteitszorg houdt niet op bij producten en service, maar gaat uit van een totale kwaliteitsaanpak met volledige betrokkenheid en gemotiveerdheid van alle Milwaukee mederwerk(st)ers. Kwaliteit vormt al sinds 1924 de basis van Milwaukee’s reputatie en het blijft de drijvende kracht achter de groei van een onderneming.Milwaukee is zich er terdege van bewust dat haar succes als onderneming fundamenteel afhankelijk is van haar vermogen om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Aan kwaliteitszorg wordt dan ook binnen de hele Milwaukee organisatie de grootst mogelijke aandacht besteed.

Producten :

+ Accu’s
+ Afzuigers
+ Bankschroeven
+ Boorhamers
+ Boormachines
+ Boorschroefmachines
+ Boorstatieven
+ Combiboormachines
+ Draaiend gereedschap
+ Knipgereedschap
+ Laders
+ meetapparatuur
+ Multi-Tools
+ Multimeters
+ Ratels
+ Schroevendraaiers
+ Schuurmachines
+ Slagboormachines
+ Slagmoersleutels
+ Slagschroevendraaiers
+ Slijpmachines
+ Snijkoppen
+ Stofzuigers
+ Tangen
+ Warmtecamera
+ Werkbanken
+ Zaagmachines