DASSY

WERKKLEDIJ

Website :        www.dassy.eu

DASSY EUROPE BVBA werd opgericht in 2007 als spin-off van een Belgische textielgroep met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van werkkleding. Vanuit de opgebouwde kennis op vlak van aankoop van grondstoffen, patroonontwikkeling en confectie werd de DASSY collectie ontwikkeld.

In drie jaar tijd wist DASSY, als nieuwkomer op de markt van professionele werkkledij, een plaats te verwerven tussen de andere topmerken. DASSY heeft sinds de lancering in zowel België, Nederland, Luxemburg als Frankrijk een stevig marktaandeel verworven en zet deze trend verder. Zo werd DASSY in 2010 eveneens op de Duitse, Engelse, Spaanse en Kroatische markt geïntroduceerd.

DASSY heeft het volledige proces, van ontwerp tot en met productie, in eigen handen. Dit zorgt voor een kwaliteitsvol product en een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt. Een permanente stock van meer dan 300.000 stuks in het Belgische magazijn maakt een snelle en correcte levering van de dagelijkse bestellingen van meer dan 500 professionele verdelers in Europa mogelijk.

Producten :

+ Veiligheidsschoenen
+ Werkkledij
+ Veiligheidskledij